keskiviikko 31. elokuuta 2016

Vähän valokuvia viime viikolta. Tella on kulkenut tosi ihanasti, maastossa ja kentällä! Mä oon niin onnellinen just nyt! (enkä suostu miettimään talviruokintaan siirtymisestä seuraavaa hiekansyöntiongelmaa lainkaan, en ainakaan ratsastaessani..) 






5 kommenttia:

  1. Onpa kiva kun onnistuit saamaan kuvaajan tunnille, hienon näköistä menoa! Itsellä tuntuu aina niin vaikealta sovitella aikatauluja, että dokumenttia saisi omasta ratsastuksesta. Kiva blogi, tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  2. Mitä teidän Tella talvikaudella syö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miltei vapaasti heinää ja kivennäistä. Mahan vuoksi annan ani-mixin pellavaa desin ja sen kaverina melassileike-leseseosta 2dl. Niistä tulee sopiva puuro, mihin saan kivennäisen sekoitettua. Sen lisäksi kalkki ja kupari lisä (täydentämässä heinästä puuttuvia) ja B ja E vitamiinit. KAtsotaan, päästäisiinkö tällä ruokinnalla vai pitääkö mitään lisätä. Varsinaista valkuais- tai energialisää ei tarvitse.

      Poista
    2. Kuulutko facessa hiekkaa syövien ja muiden vatsavaivaisten hevosten ryhmään? Stinalla on myös välillä epämääräistä vatsavaivaa, hiekkakuvissakin käytiin muttei sieltäkään löytynyt selitystä. Tuolla hiekkaa syövien hevosten ryhmässä on tosi paljon sekä hiekansyöjistä, että muista vatsaongelmista juttua. Paljon asiaa, joista kaikilla eläinlääkäreillä ei oo välttämättä käsitystä. Meidän ruokavalioon on lisätty bentoniittisavi, chia, magnesium, voikukanjuuri ja oluthiiva, jotka ehkä näyttävät auttavan. Lisäksi esikuivattu vaihtuu nyt kuivaan heinään. Talviruokintakausihan sen nyt tosiaan näyttää.

      Tsemppiä ja toivottavasti Tellan vaivaan löytyy apu! :)

      Poista