torstai 29. syyskuuta 2016

Yksi toive toteutumassa

Yksi pitkäaikainen toive lienee toteutumassa, ehkä tänä vuonna, ehkä ensi vuonna. Meille tulee ratsastuskenttä!! Pohjatöitä on alettu tehdä ja seuraavana on vuorossa salaojitus. Kovasti on luettu kentän teosta ja haastateltu kentäntekijöitä, miten kenttä kannattaa tehdä. Neuvoja on yhtä monta kuin neuvojaa. Mistä tehdä kantava kerros? Miten salaojittaa? Kangas vai ei kangasta väliin? Mistä pintamateriaali. Pitäisi saada paras mahdollinen kenttä ja mahdollisimman edullisesti, tietenkin! Saa nähdä, milloin se valmistuu.


2 kommenttia:

  1. Meillä haaveissaa myös kenttä, edullisesti tietenkin. Sahajauhokenttää meinasin kokeilla, mutta sahajauhoa ei saa täältä mistään ja rahdit nousee pilviin. Mielenkiinnolla siis seurataan teidän kenttäprojektia, jospa meillekin joskus sellainen saataisiin :-)

    VastaaPoista
  2. Sahajauhokenttää minäkin mietin, mutta sitten perinteinen tuntui "turvallisemmalta". Myös nurmikenttä houkutteli, mutta Suomen vesisateissa toimisikohan tuo? Ehkä meidän käytöllä, kun päivittäin kentän käyttö tulee olemaan maksimissaan sitä, että kaksi hevosta liikkuu siinä tunnin.

    VastaaPoista