lauantai 6. elokuuta 2016

Pikapäivitys

Oli yksi huonompi päivä tässä taannoin, hevosenomistajana ja ratsastajana, Tella oli huono, ei laukannut, mietin jo luupiikistä kiimaan kaikki vaihtoehdot mikä mättää, soitin klinikalle, ei onneksi sieltä vastattu, mutta se oli vain yksi päivä ja yksi laukannosto. Sen jälkeen on mennyt hyvin, hevonen tuntunut hyvältä alla, kävellyt reippaasti, ravannut tahdikkaasti ja laukkakin löytynyt. On ollut pirteä. 

Itse olisin saanut olla pirteä myös. En olisi jaksanut ajaa Vermoon poninäyttelyyn. Väsytti, nukuin huonosti, en olisi jaksanut pestä iltamyöhään ponia. Pesin kuitenkin, keitin vedenkeittimellä vettä ja sekoittelin pesuvedet. Pakkasin yömyöhään ja heräilin yöllä monesti jännittämään kuljetusta. 

Kannatti lähteä. Se fiilis, miten pakahdun ylpeydestä ja jostain tunteesta, riemukin tuntuu liian laimealta, sai unohtamaan väsymyksen ja inhottavan automatkan. Unohdin syödä ja juoda ja leijailin siinä hyvässä fiiliksessä.  Itketti, kun Didi pärjäsi niin hienosti, sai Hippoksen kehästä ykkösen ja rotukehästä myös. Russeja oli monta, ja muutama palkittiin 1 palkinnolla. Se voitti luokkansa ja oli lopulta res. Champion! Voittajaponi oli tosi kaunis sekin, ja kakkossijasta oltiin vain tyytyväisiä. 

Malttikin näytteli ihan hienosti sekin. Rotukehästä se sai kakkosen ja hippokselta ykkösen. Arvostelu oli hyvä, joskaan en muista sitä. 

Ilman Ellaa ei oltaisi taaskaan selvitty! 

Kuvia myöhemmin, nyt syömään ja nukkumaan :) 

2 kommenttia:

  1. Jee, hyvä Didi ja Maltti! 😃 Nuppu on kiimassa juuri sellainen, ettei haluaisi laukata yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin mahaongelmat ja kiimat tuntuvat vaikeuttavan laukannostoja etenkin

      Poista