lauantai 7. marraskuuta 2015

Muistoja marraskuulta

Viisi vuotta sitten mulle iski ponikuume. Tuumasta toimeen, ja haimme pienen poniparan talliin viisi vuotta ja kaksi päivää sitten. Ensimmäisten vuosien aikana hetkittäin mietitytti, olikohan viisas ratkaisu. En siis voi sanoa, ettei tätä päätöstä olisi kaduttu hetkeäkään. 

Tuhkimo-ponilla tulee aina olemaan paikka meidän tallissa. Olemme oppineet ymmärtämään toisiamme ja ennen kaikkea luottamaan toisiimme, Se ei tapahtunut hetkessä, vaan vaati muutaman harjoitteluvuoden. 
Tuhkimo talvella 2014

Vasemmalla Tuhkimo marraskuussa 2010 ja oikealla kesäkuussa 2014


Tellan kuulumisiin.. Vaihteeksi siltä irtosi kenkä alkuviikosta. Siitä ja mun työreissuista johtuen se sai kaksi vapaapäivää tälle viikolle. Onneksi ei peräkkäin, yhdenkin vapaapäivän jälkeen virtaa riittää neidissä. Maanatain vapaapäivän jälkeen mentiin kovaa maastossa. Keskiviikkona huilattiin ja torstaina käveltiin pellolla puoli tuntia, oli jo pilkkopimeä kun pääsin ratsastamaan. Perjantaina käytiin jälleen maastossa ja otettiin reippaita laukkapätkiä jälleen. 


Lenkin jälkeen Tella pääsi pesulle ja jäi villaloimen ja infrapunalämmittimen alle kuivattelemaan. Siinä kuluikin loppuilta, enkä viitsinyt laittaa sitä enää pihalle. Tänään meillä olisi vuorossa valmennus ja huomisen suunnitelmat avoinna.


2 kommenttia: