tiistai 24. marraskuuta 2015

Epätoivo

Satula-asiat vievät mut epätoivon partaalle. Mikään satula ei istu Tellalle. Satula pitäisi saada, koska en voi liikuttaa Tellaa ilman satulaa tarpeeksi. Nyt ollaan menty kentällä ja pellolla ilman satulaa, maastoon ei ole puhettakaan. Toistaiseksi olen kestänyt kyydissä, muttta mikäli pienet pakkaskelit jatkuvat ja tamma pysyy yhtä virkeänä, ei se kovin pitkään ole taattua.

Tella on liikkunut kivasti silloin, milloin olen päässyt sitä ratsastamaan. Olen ottanut sovitukseen erilaisia satuloita, mutta mitään ei ole päässyt edes selästä käsin testaamaan, kun ne ovat näyttäneet heti selässä niin epäsopivilta.

Tässä muutamia kuvia








Tella on tosi lihavassa kunnossa, joten satulanmetsästys tuntuu sen vuoksi myös epätoivoiselta. Ja ylipainon takia satula pitäisi löytää nopeasti, että päästäisiin rasvanpolttolenkeille.

Lähimpänä sopivaa satulaa Tellalla on ollut muokattava Bates -koulusatula. Sitä sovitettiin viikonloppuna. Wide -mallin kapein kaari tai tavallisen satulan valkoinen kaari tuntuisi Tellalle parhaimmalta. Nyt kokeilussa oli widesta toiseksi kapein, ja sekään ei mielestäni ollut huono. Paloilla satulaa sai säädettyä Tellalle sopivaksi. Tätä satulaa taidan kokeilla vielä, ja luulen että ostopäätös on aikalailla siitä jo tehty.


Koska en kuitenkaan tiedä, milloin saan mahdollisesti tulevan Bates -satulani, tein yhden heräteostoksen facebookin kirppiksellä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti