lauantai 1. elokuuta 2015

Treeniviikon jälkeen

Viimeinen päivä koulukurssilla sujui sekin ihan mukavasti. Tella oli edelleen väsynyt, ja protestoi tietyissä tehtävisäs potkimalla taakse. Pidin tehtävät helppoina sille, mutta lopuksi mentiin kuitenkin He C:2 rata. Radassa oli paljon parannettavaa, mutta myös kivoja pätkiä. Raviosuudet sujui hyvin, mitä nyt lävistäjällä laukka ´meinasi nousta. Peruutus oli ok, varsinkin kun sitä ei oltu harjoiteltu lainkaan. Käynti oli yllättävän hyvää. Vasemmalle laukka tippui, oikealle ei noussut. Tein C:stä voltin ja kokeilin uudelleen, nousi ja laukka sujui oikealle hyvin. Siihen olikin hyvä lopettaa rata!

Päästiin aika nopeasti lähtemään kotiin. Ella kävelytti Tellaa ja sain pakata ja laittaa rauhassa tavarat lähtövalmiiksi. Kotona vielä kylmäsin Tellan jalat ja laitoin savea.

Eilen Tellalla oli kävelypäivä. Kävelin puoli tuntia ja sen jälkeen hieroin sen kevyesti läpi. Lähinnä tunnustelin, löytyykö lihaksistosta mitään kummempia. Mobilisoin niveliä, takajalkojen ylänivelet oli Tellalle hankalia, johtuen varmaan lannealueen lihaskireyksistä ja kintereen ongelmista. Hieroessa en tuntenut mitään hälyyttävää, mutta lannerangan alueen syvät lihakset voivat olla kireät. Tänään käyn Tellan varmaan uudelleen läpi ja keskityn etenkin jalkoihin. Nyt se saa huilia muutaman päivän ja ensi viikkokin pyritään menemään kevyesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti