sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Paluu arkeen

Tänään koittaa mulla töihin paluu reilun vuoden tauon jälkeen. Tämä tuo väistämättä myös muutoksia Tellan liikutuksiin, vapaapäiviä tulee varmaan yhden sijasta kaksi viikkoon. Tää viikko on erityisen työntäyteinen, kun viikonloppuna on lisäksi lähiopetusta koululla!

Vappuna maastoiltiin ja lauantaina myös. Ensimmäisenä päivänä mentiin pitempi ja hitaampi lenkki, toisena Tompan perässä vähän reippaammin. Tella toimi hyvin, mutta maastossa kun vauhti kasvaa, se tuppaa työntymään tosi vinoksi. Sunnuntaina huomasin sen kentällä. Tella oli alkuun tosi vino, mutta sain sen ratsastettua suoraksi, rennoksi ja pyöreäksi. Laukat sujui vähän tahmeammin, vasen nousi tosi nihkeästi usean yrittämän jälkeen ja oikeakin pukin kautta.

Hepat on päässeet maistelemaan vähän virheää. Pitäisi tällä viikolla rakentaa pieni totutteluaitaus meidän takapihalle, jossa voikukat kasvaa kohisten. Poneja on ainakin näppärä pitää pihalla, niiden kaviot eivät riko pihanurmea yhtä helposti kuin hevosten.

Edit.
Olen päässyt jo tosi mukavasti kiinni hierontahommiin. Omien lisäksi olen hieronut aika paljon vieraitakin hevosia ja tällä viikolla mulla on taas useampi uusi asiakas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti