maanantai 19. lokakuuta 2015

Kävelyä vihdoin!

Oon saanut nyt muutamalla ratsastuskerralla videoita meidän menosta, mutten saa jostain syystä niitä tänne bloggeriin. Aika kamalannäköistä menoa se kaiken kaikkiaan on, mutta joukossa on myös hyviä pätkiä.

En ole oikein malttanut kävellä Tellan kanssa viime aikoina. Viime viikolla ryhdistäydyin, kävimme torstaina 1,5tunnin kävelylenkin naapurin hevosten kanssa. Olipa mukava kävellä muiden kanssa, yksinään en meinaa malttaa kävellä pitkiä lenkkejä. Porukassa aika kuluu huomaamatta. Ja matka taittuu. Mukana oli vanhempi suomenhevosherra, jonka kävelytahti oli Tellalle hieman liian ripeä, jouduimme välillä ravaamaan kaveria kiinni.

Lauantaina kävimme kentällä, ratsastustunti olikin peruttu, mutta mentiin itsenäisesti. Sain Tellan tosi kivasti ravaamaan alkuun kevyessä ravissa. Se liikkui hyvin eteen eikä ollut lainkaan tahmea. Tehtiin vähän pysähdyksiä ja muutamia peruutuksia. Laukassa yritin ratsastaa lävistäjää, mutten oikein osannut tuoda Tellaa kunnolla lävistäjälle. Saatiin loppuun yksi onnistunut suoritus. Odotan kyllä tosi paljon tiistain valmennusta, ehkä saan uusia vinkkejä omaan istuntaani ja ratsastukseen ylipäätään.

Kävelylinjalla jatketaan, eilen käveltiin reilu tunti ja tänään kävellään myös :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti