maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen

Viime viikko sujui Tellalla maastoilun merkeissä. Lähdin itse reissuun, mutta muutama kaveri kävi Tellan kanssa lenkillä ja muutaman päivän Tella sai huilia. Perjantaina se pääsi kuitenkin kentälle, ja se olikin ainoa "koulupäivä" viime viikolla. Sunnuntaina Tellan kanssa käytiin laukkaamassa maastossa. Hiestä päätellen kovaa oltiin menty. Tella oli toiminut kivasti, kummaltakin ratsastajalta oli kysynyt aluksi, onko pakko mennä, mutta tyytynyt myönteiseen vastaukseen.

Eilen mulla oli pitkästä aikaa ratsastustunti, viime viikkoinen peruuntui kentän huonon kunnon ja mun sairastelun vuoksi. Vähän mietitytti, miten Tella kulkee mun kanssa, varsinkin, kun oli edellispäivänä päässyt irroittelemaan maastoon. Ilmeisesti irroittelusta oli hyötyä, ja samalla maasto-painoitteisesta viikosta. Tella liikkui nimittäin tosi hyvin!!

Se meni alusta asti aika pyöreänä, ja haki oikeaa muotoa. Tällaista tuntia ei ole aiemmin ollut, olen joutunut aikaisemmin tekemään huomattavasti enemmän töitä, että saan Tellan pyöristymään. Se oli edelleen vino oikealle ja hidas pohkeelle, mutta tunnin aikana suoristui kummasti.

Koin itse muutamia ahaa-elämyksiä sen ratsastamisesta, joten fiilis ja motivaatio treenata koulukiemuroita nousi taas melkoisesti!

Tällä viikolla suunnitelmissa on mahdollisimman paljon vaihtelua, puomeja, ehkä esteitä, maastoa, hierontaa ja sileällä työskentelyä pienissä määrin. Toivottavasti päästään nauttimaan aurinkoisista keleistä ja kuivasta kentästä ja maastopoluista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti