torstai 9. huhtikuuta 2015

Liikuntaa ja lihashuoltoa

Tiistaina käytiin Tellan kanssa kentällä ja mentiin pientä estettä. En oikein ole varma, voiko sitä edes esteeksi kutsua. mutta hieman puomi nousi maanpinnasta ja Tella hyppäsi siitä yli :) Laitoin keskelle kenttää yhden "esteen" ja tulin aluksi siitä ravissa yli molempiin suuntiin. Tella oli hyvä! Se ravasi pyöreästi ja hyvin. Välillä tein käynnissä väistöjä, Tella oli taas hieman tahmea, mutta ravisiirtymisillä sain sitä nopeammaksi pohkeelle. Lopuksi laukattiin pääty-ympyrällä esteen yli. Yritin kerran tehdä kahdeksikkoa niin, että laukka vaihtusi, mutta yhden onnistuneen suorituksen jälkeen jätin harjoituksen myöhemmälle. Tella hyppäsi mielellään yli, eikä kyttäillyt tai kiemurrellut.

Eilen meillä oli tosi kova tuuli. Tellalla oli onneksi vapaapäivä. Ei se tuulesta hirveästi häiriinny, mutta maastossa on takulla pirteämpi :) Hieroin Tellan illalla läpi. Aiemmat lavan alueen jumit oli pienentyneet ja lavat olivat irtonaiset ja lihakset rennot. Suurinta kireyttä oli epäkäslihaksen alueella, lanneselässä sekä takareisissä. Lanneselkää olen yrittänyt "hoitaa" ennen ja jälkeen ratsastuksen hieman hieromalla ja jumppaamalla. Ratsastuksen jälkeen laitan loimea päälle, ellei Tella jää sisälle.

Tänään napsin puhelimella vähän heikkolaatuisia kuvia meidän nuorisosta, joka oli päivälevolla kun menin antamaan päiväheiniä :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti