keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Aurinkoa aurinkoa!

Ihanaa aurinkoista viikkoa! On ollut kiva ratsastaa auringon paisteessa ja tallityötkin maistuu mukavammalle kuin kosteassa, kylmässä ja tuulisessa säässä. Aamutalliin on kiva mennä, kun ulkona on valoisaa. Olen niin odottanut aamun valoisuutta koko talven! Vaikken ole talven aikana läheskään joka päivä joutunut nousemaan aamutalliin, silloin kun vuoro on kohdalle sattunut, se on tuntunut työläältä.

Tarhojen siivous on käynnissä, hitaasti mutta varmasti etenee. On ollut kaikkea muuta, ja välillä on vain kiva olla, pysähtyä nauttimaan hetkestä, eikä asettaa itselleen mitään tavoitteita ("tarhat pitää olla siivottu sunnuntaihin mennessä...").

Olen käynyt hieromassa muutamia hevosia ja opiskellut kotona hevosen anatomiaa ja tehnyt siihen liittyviä tehtäviä. Tellan hieronta on jäänyt vähän retuperälle, ja pyysinkin sille tällä viikolla "oikean hierojan", joka hoiti Tellaa osteopatialla/kraniosakraalihoidolla. Tellalla oli suurimmat jäykkyydet kaula- ja lannerangassa. Sain kotihoito-ohjeiksi hieroa itse ja venytellä.

Tellalla olikin oikein huolto viikko, kun edellisenä päivänä kävi kengittäjä. Ihan vielä ei uskaltanut laittaa kesäkenkiä, mutta 14mm hokeista siirryttiin huomattavasti lyhyempiin.

Ratsastelut on keskittyneet kentälle ja maneesiin, maastossa on päässyt oikeastaan vain kävelemään. Maanantaina Tella läpiratsastettiin, ja sain itse ihailla sen menoa maneesissa. Se näytti hyvälle! Loppuviikko huilitaan, mulla on kouluviikonloppu, joten Tella pääsee ainoastaan muutamalle kävelylenkille loppuviikon aikana. Ensi viikolla palataan taas työn touhuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti