maanantai 5. tammikuuta 2015

Tavoitteita vuodelle 2015

Tavoitteita on hyvä miettiä näin vuoden alussa. Olen miettinyt tavoitteita niin omalle kohdalleni kuin hevostenkin. Itse haluaisin parantaa ratsastustaitoani. Toivottavasti päästäisiin valmentautumaan kunnolla ja pikkukisoihin Tellan kanssa. Lisäksi haluaisin perehtyä kunnolla hevoshierontaan. Olisi hienoa, jos voisi vastata omien hevosten lihashuollosta itse! Jokapäiväisen arjen tavoitteeksi asetan itselleni sen, että jaksaisin joka aamu herätä 5.30 ruokkimaan hepat ja siivoamaan tallin. Näin jäisi päivisin enemmän aikaa muuhun, kun karsinoiden siivous on jo hoidettu!

Tellan tärkein tavoite on kantakirjaus. Toivon, että siihen päästäisiin jo keväällä. Nyt Tellalla on tarvittava tulos ravikilpailuista, joka oikeuttaa kantakirjauksessa III-palkintoon. Jos Tella saisi nipistettyä ennätystä muutamalla sekunnilla, II-tulos olisi mahdollinen. Tulevien vuosien tavoitteena on kantakirjaus myös R-suunnalle.

Kantakirjauksen lisäksi tavoitteena on startata ravikilpailuissa. Tätä ei kuitenkaan tehdä "veren maku suussa". Homman pitää olla mielekästä meille sekä hevoselle.

Tellan ratsastukseen minulla on tavoitteita myös. Toivoisin, että pääsisimme vuoden aikana valmentautumaan kouluratsastuksessa, tutustumaan matkaratsastukseen sekä harjoittelemaan esteratsastusta. Luulen, että tässä meillä on jo mukavasti työsarkaa!

Tuhkimon osalta minulla on vain yksi tavoite, Pyrin siihen, että sen arki olisi mahdollisimman stressitöntä ja se saisi viettää leppoisia eläkepäiviä ja nauttia lajityypillisestä elämästä.

Tompan suhteen omat tavoitteeni liittyy ratsukoulutukseen. Tavoitteena on saada sille hyviä kokemuksia ratsastuksesta. Yritetään maastoilla paljon ja loppuvuoteen mennessä olisi tarkoitus, että Tomppa toimisi kentällä kaikissa askellajeissa. Haluaisin viedä kovasti sen laatuarvosteluihin, mutta hyppytreeni on jäänyt olemattomaksi, joten laattareihin on varmaan turha lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti