lauantai 18. heinäkuuta 2015

Varusteshoppailua





Löysin Tellalle uuden satulan, vihdoin. Estesatula on ollut jonkun aikaa etsinnässä, sillä vanha ja luotettava stubben jäi liian kapeaksi. Koulusatulana Tellalla on Passier Patron, joka välillä näytti sille epäsopivalta. Nyt satulan leveys tuntuu hyvältä, joten tällä mennään toistaiseksi. Toppausta vailla se olisi, toppaukset ovat aavistuksen epäsymmetriset.

Nyt löysin edullisesti vanhan Passierin estesatulan. Se tuntui sopivan Tellalle hyvin, mutta topata tämäkin täytyy. Uuden satulan myötä täytyy tietenkin tehdä myös muita hankintoja!

Tellalla on koulusatulassa globuksen jalustinhihnat. Ne ovat mulle aavistuksen lyhyet. Tarkoituksena on ostaa uudet samanlaiset, mutta pidemmät koulusatulaan ja estesatulaan siirtää vanhat.

Jalustinhihnat, nahka/nylon
(Kuva Viljarshop)

Koulusatulaan löysin jokin aika sitten käytetyn Mattesin lampaankarvan. Ne ovat uutena ja käytettynäkin aika arvokkaita, mutta satuin löytämään nettikirpputorilta estesatulaan toisen romaanin alle 30eurolla! 

Mattes correction pad 4 taskua ja saddle fix, yleis/estemalli
(Kuva Viljarshop)

Ostoslistalla on vielä satulavyö. Haluaisin ehdottomasti joustamattoman ja muotoillun, mielellään nahkavyön, mutten ole onnistunut löytämään vielä sopivaa. Tellan hyppääminen on vielä sitä luokkaa, että panssarivyölle tuskin on tarvetta :) Vyö voisi olla jotakuinkin tällainen: 

Anatominen satulavyö joustolla
(Kuva Viljarshop)


Hyppyjä varten olisi kiva ostaa myös rintaremmi, mutta se saa jäädä tulevaisuuteen, sillä en ole varma sen tarpeellisuudesta. Estesuojat sen sijaan täytyisi hankkia. 

Hevosten tarvikkeet alkaa olla aika hyvällä mallilla. Omia ratsastustarvikkeita pitäisi sen sijaan päivittää. Tarvisin ehdottomasti jonkun uuden hupparin ja takin, sillä nyt käytössä on aina yksi ja sama - sekin tuntuu olevan aina pesussa! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti