keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Työteon parissa

Tellalla on alkanut työnteko nyt kunnolla. Kävellään toki vieläkin ja lisäksi viikossa on yksi vapaapäivä. Vapaapäivän lisäksi on ollut yksi päivä kentällä, milloin on menty kunnolla, yksi tai kaksi kunnollista maastoa, "kentällä askellajit läpi" -tyyppinen ratsastuspäivä ja loput kävelyä.

Viime viikolla Tella pääsi Tompan kanssa radalle hölkkäämään. Tiet ovat meillä aika kovia, joten maastossa ei juuri voi kun kävellä ja mennä pieniä pätkiä ravia. Radalla hepat pääsivät hölkkäämään kunnolla. Mua jännitti tosi kovasti, miten kestän Tellan vauhdissa. Tella kuitenkin toimi tosi järkevästi, piristyi kavereista mutta oli tosi kuuliainen.

Yksi päivä käytiin pidemmällä maastolla, josta Tella tuntui tykkäävän. Päästiin laukkaamaan ja ravaamaan yllättävän paljon, ja käveltiin pitkät pätkät kotiinpäin. Yhteensä lenkillä oli pituutta melkein kolme tuntia.

Muuten ollaan menty kevyemmin maastossa ja kentällä. Kentällä Tella on ollut tosi hyvä! Laukka on selkeästi Tellalle se heikoin lenkki. Nosto onnistuu tai ei, ja laukka ei oikein kanna. Lisäksi Tella ei osaa vielä laukata pyöreänä. Tässä onkin meille tavoitetta loppukesäksi ja syksyksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti