sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Ihana hevostäyteinen viikonloppu

Perjantaina kävin paikallisella ratsastuskoululla verestämässä esteratsastajan taitojani. Oli huippukivaa päästä hyppäämään osaavalla ja varmalla ponilla. Haluaisin saada itselleni rutiinia, nyt kun Maltin kanssa hyppyhommat alkaa kunnolla. Hyppäsin hurjan 90 senttisen okserin ponilla, se tuntui jo aika huimalta! Samankokoisia pitäisi Maltinkin kanssa alkaa tavoitella, mutta vasta myöhemmin.. 

Lauantaina Ella maastoili Maltilla ja itse tyydyin kävelyyn. Maltti on ollut lennokas maastoilija, mutta Ellan kanssa käyttäytyi nätisti. Vähän se intoili laukassa, mutta ei tehnyt tuhmuuksia. Lauantaina kuvattiin Liljaa pellolla. Otettiin myös lyhyt videon pätkä siitä, se löytyy instagramista tililtäni @teijakorvala. Postauksen lopussa on kuvia Liljasta, kaikki Ellan ottamia. 

Sunnuntaina päätin harjoitella Maltin kanssa ravilähestymisiä pellolla. Vähän mietitytti, sillä Maltti ollut välillä niin innokas pellolla, etten ole laukannut ollenkaan. Nyt tavoitteena oli ylittää muutamat kavalletit inokkaasti, mutta kontrolloidusti. Meidän treeneistä tässä videonpätkä. Huomaa, että kuskilla on esteet vähän hakusessa, siispä toistaiseksi tyydyn näihin pieniin, mukavuusalueellani oleviin esteisiin. Olen kuitenkin tyytyväinen, sillä Maltti säikkyi välillä meidän koirien, naapurin koirien ja metsäkoneen ääniä. 







 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti