perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulun aikaa

Jouluaatto oli hevosille yksi päivä muiden joukossa, ehkä yksi ylimääräinen vapaapäivä. Se vähän harmitti, sillä oli tosi nätti sää ja paloin halusta lähteä kentälle ratsastamaan Tellalla. En kuitenkaan ehtinyt ja luulen, ettei Tella välittänyt siitä suuremmin. Meidän aatto meni tällaisissa merkeissä. 




Tilasin itselleni lahjaksi tämän kauan haaveilemani kypärän. Se piti tilata tehtaalta, joten saapumisessa luultavimmin kestää pari kuukauttakin. 


Joulupäivän sää oli masentava, mutta kävi Tellan kanssa mukavalla maastolenkillä laukkaamassa. Harjoiteltiin etenkin laukan säätelyä. Tella pystyy mukavasti lyhentämään laukkaa maastossa ilman, että rikkoo raville. Lenkin kruunasi yksi aika vaativa pätkä, kun laukkasimme oikein hidasta laukkaa pitkän, loivan ja kaarevan ylämäen ylös. Mäellä oli pituutta puoli kilometriä. Tellaa ei useinkaan nähdä puuskuttavan lenkin jälkeen, mutta nyt loppukäyntejä käveli hyvin puuskuttava ja hikinen hevonen :) 



Suureksi ihmetykseksi Tellan kengät ovat kestäneet jo melkein kuusi viikkoa jalassa! Kengitystä odottaessa, se koittaa maanantaina. Toivottavasti ei tipu sitä ennen. 

Tänään on luvattu myrskytuulta, jonka vuoksi meidän tapaninpäivän maasto peruuntui. Yritän käydä Tellan kanssa pellolla tai maastossa tekemässä pienen palauttavan treenin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti