perjantai 11. joulukuuta 2015

Hyvillä mielin viikonloppuun

Kiitos edelliseen kirjoituksen kommenteista.

Tella oli tosiaan yksi päivä vähän haluton liikkumaan kentällä ja arvelin syyksi hiekkaa. Sen lanta on ollut vähän normaalia poikkeavaa ja maha ollut kipeän oloinen. Nämä pienet muutokset ovat tosi pieniä, mutta sellaisia kuitenkin, että huomioin ne. Päätin syöttää Tellalle psyllium-kuurin jälleen, sillä vielä meillä ei ole maa jäässä ja maa maistuu. 

Ruokintaakin olen vähän muuttanut uudenlaiseksi, tai muutan, kunhan saadaan psyllium-kuuri alas. Ei ole alkanut sen syöminen nimittäin kovin hyvällä menestyksellä...

Eilen me käytiin pitkä, rento ja ihana maastolenkki naapurin orin seurassa. Tella oli oikein kiva, mutta loppulenkistä vähän kiukkuuntui, kun olisi halunnut mennä kovaa, kokoajan ja mielellään kaverista ohi :) Se ilmeisesti aavistaa, kuka on oikea ravihevonen ja lähtee tosissaan sellaisen kanssa kisaamaan. Ei menty kuin muutama ravi ja laukkapätkä, tiet ovat paikoitellen aika kovia sateista huolimatta. 

Tänään kävin kentällä. Odotukset eivät olleet suuret viime kertaisen, mielestäni täysin pieleen menneen ratsastuksen jälkeen. Tella yllätti. Positiivisesti. Se kulki reippaasti eteen, kun sitä muistutti, että liikkua pitää. Ravi oli niin pomputtavaa ja ilmavaa, että en osannut istua kyydissä. Eli yhteenvetona, hevonen on hyvä ja toimiva, ratsastaja ei. Vielä. 

Viikonloppun viettoon pääsen siis hyvillä mielin, pakkasia, lunta ja maan jäätymistä odotellen. 
Hyvää viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti