lauantai 28. helmikuuta 2015

Vastoinkäymisiä

On ollut surkeat pohjat ratsastaa, jokapaikka jäässä ja peltokin huono. Torstaina varsa sai jällleen ähkyn, tai jonkun muun kipukohtauksen, joka meni onneksi ohi. Illalla harjoiteltiin Tellan lastaamista, haluaisin oppia lastaamaan sen yksin. Sekään ei onnistunut, Tella huomasi tilaisuuden temppuilla enkä saanut sitä koppiin ollenkaan. Lopulta meni ja laitettiin niin monesti, että saatiin hyvä suoritus.

Perjantaina lähdettiin maneesille, reissu meni hyvin, mutta Tella oli kamalan jäykkä ratsastaa. Tuntui, että koko tunti oli "taistelua" (se taistelu palkittiin lauantaina rennolla ja hyvin liikkuvalla hevosella!). Kun tultiin kotiin, huomattiin että koira on kipeä...

Lauantaina Tellan ratsastus ilman satulaa pellolla. Tamma oli hyvä, rento ja kulki pyöreästi. Jätti kuitenkin kengän peltoon, sen oikomiseen menikin tovi, saatiin onneksi se kiinni ilman draamaa. Olin juuri lähdössä ratsastamaan Tompan, kun Tuomas meni ruokkimaan kanalan väkeä. Huomasi, että Ilmari-pupu oli kuollut (mitähän/kukahan seuraavaksi??). Haudattiin pupu. Harmittaa, että nyt Kyösti-pupu jäi yksinään. Ei tiedetä syytä, eikä ikääkään pitäisi vieä hirveästi olla, 4.5vuotta.

Päivän valopilkku oli Tomppa, joka meni tosi hienosti pellolla. Menin vain vähän aikaa, harjoiteltiin ohjastuntumalla menoa, pysäyttäviä ja eteenpäin vieviä apuja. Siitä tulee hieno ratsu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti