keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Startista palautumista


Meillä on ollut tosi ihania aurinkoisia ilmoja! Iltaisin ehdin juuri ja juuri valoisalla ratsastamaan, kun Tuomas tulee töistä, mutta auringosta ei enää silloin pääse nauttimaan. 


Tella on ollut vähän jäykkä startin jälkeen. Olisin halunnut liikuttaa sen heti maanantaina, mutten ehtinyt. Tiistaina käytiin kentällä vähän ravailemassa, ja se oli jäykkä. Keskiviikkona käveltiin maastossa ja kun kokeilin pienen pätkän ravia, se tuntui jäykältä. Hieroin sen illalla. Tietyissä kohdissa oli jumia sen verran, että Tella tarjosi jopa hammasta. Tänään mennään ratsastustunnille, mutta hommia pitää tehdä hevosen mukaan. Loppuviikosta Tellalla on myös aika rentoa ohjelmaa tiedossa, lähden ensimmäiselle lähiviikonlopulle kouluun, joten perjantaina tulee olemaan vapaapäivä. Viikonloppuna saatan saada tuuraajan ratsastamaan, se olisikin kiva ettei Tellan tarvisi kolmea päivää seisoa tarhassa! 

Tompan kanssa olen ehtinyt harmillisen vähän tekemään. Tällä viikolla olisi tarkoitus ehtiä joko maastakäsittelyjuttuja harjoittelemaan tai sitten hieromaan. 


Huolelta ja murheeltakaan ei olla vältytty.  Pieni ponineiti oli ähkyssä, mutta sitkeästi selvisi siitä. Mikälie ähkyn aiheuttanutkaan, siitä emme päässeet selville.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti