lauantai 23. heinäkuuta 2016

Treeniä kummankin hepan kanssa

Olen päässyt ratsastamaan molempia heppoja nyt menneenä viikkona mukavasti! Maltin kanssa ollaan käyty maastossa kahdesti ja kerran pellolla. Maastolenkit ovat olleet vajaan tunnin mittaisia, mutta selässä olen ollut vasta vartin kerrallaan. Maltti on takakorkea, enkä sen vuoksi istu pitkiä aikoja yhtäjaksoisesti kyydissä. Muutamat ravipätkätkin ollaan otettu, lähinnä siirtymisiä. Ratsastus on vielä ihan apujen opettamista ja rentouden hakemista ja tapahtuu taluttajan avustuksella :) 


Tässä kuvakollaasi tämän päivän juoksutuksesta, Maltti oli hieman eri mieltä menosuunnasta ja tyylistä, mutta lopuksi ravasi ja laukkasi pätkän ihan mallikelpoisesti! 


Tellan kanssa päästiin tänään tunnilla testaamaan freejump collier apuohjaa. Sen kanssa oli kyllä helppo ratsastaa, ja vakautti omaa kättä paljon. Laitan alle yhden kuvan, missä Tella liikkuu minusta niin kauniisti, mutta oma istunta häiritsee ja pahasti.... mutta, katsokaa hevosta!


Nyt toivotaan, että mahavaivat alkavat helpottaa, ja päästään treenaamaan kunnolla. Nyt treenaaminen tökkii, jos Tellalla on huono päivä ja maha kipeä, se ei liiku eikä pysty nostamaan laukkaa kunnolla. Tänään laukka nousi, ja ravikin kulki hyvin!

Nyt lähden muutamaksi päiväksi lomalle Ouluun, ja Ellan (jonka käsialaa kuvatkin ovat) vastuulle jää Tellan liikutus, luvassa on maastoilua ja kentällä työskentelyä.

3 kommenttia: