perjantai 15. heinäkuuta 2016

Treenilupa saatu

Vaikka me ollaan jo alettu treenata viime eläinlääkärin ja kortisonipiikityksen jälkeen, eilen saatiin vihdoin "puhtaat" paperit ontumatutkimuksesta. Eläinlääkäri käytti objektiivista ontumamittaria, ja tässä tutkimuksessa ei onneksi havaittu epäpuhtautta! Viimeksihän Tella ontui vej sekä otj kumpaakin, vej:n ontuma pääteltiin lihasperäiseksi ja otj:n johtuvaksi jännetupin tulehduksesta. 


Olen ratsastanut Tellaa nyt suunnilleen viisi kertaa viikossa. Ollaan käyty pitkillä maastoilla, lyhyemmillä lenkeillä sekä kentällä pari kertaa viikossa. Muutama vapaa tai kävelypäivä viikkoon on mahtunut myös. 

Olen käynyt nyt yhdellä tunnilla, ja tarkoitus olisi ottaa viikottain ratsastustunti tai päästä valmennukseen. Jatketaan vähän eri ihmisten opissa, mutta valmentaja pysyy samana. 

Ontumatutkimuksen lisäksi Tella rokotettiin. Myös Esko-varsa sai viimeisen tehosterokotuksen ja Maltti raspattiin. Sillä olikin jo melkoisia piikkejä tullut, onni etten ole sille laittanut kuolaimia suuhun. Se on mätsärin jälkeen vain oleskellut tarhassa ja leikkinyt kavereiden kanssa. 



Hyvää viikonloppua :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti