sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Hyviä päiviä


Tellalla on hyviä päiviä ja vähemmän hyviä päiviä. Olen ratsastanut sitä tosi varovasti, ja se on vaikuttanut tyytyväiseltä lenkeillä. Pään ravistelua ilmenee vieläkin, muttei entisenlaisessa mittakaavassa, eikä myöskään jumittelua, pakittelua tai pystyynhyppäämistä. Tella kävelee miellään ja rennosti, ravaa ja laukkaa myös. 


Psyllium tökkii. Nyt syötän sitä ainoastaan iltaruoassa, se on ainoa tapa jolla Tella suostuu sitä nauttimaan. Ajattelin syöttää nyt kaksi-kolme viikkoa tai kunnes päästään hiekkakuviin, jos päästään. 

Olen tehnyt vähän ostoksia taas. Vähän liikaa. Mutta kaikki melkein välttämättömiä ja niin ihania :) Tellalle löysin yleissatulan, sillä on kivempi maastoilla. Lisäksi toivon, että päästäisiin aloittamaan estetreeni. Ostin myös uuden otsapannan, vaaleanpunaisen tietenkin. Kumpikin ostos oli käytettyjä, otsapanta maksoi vitosen ja satulaan piti lisätä kaksi nollaa perään. 

Kokeilin eilen Tellalle laittaa osan iltaheinistä verkkoon. Laitoin maahan ehkä 2kiloa heinää ja verkkoon neljä. Aamulla maassa oli puolisen kiloa jälkellä ja verkossa kilo. Tarkoitus olisi laittaa myös Tuhkimolle, sille tarvitaan pienempi verkko. 




Tarhausjärjestelytkin tulee muuttumaan. Tella menee Tuhkimon kanssa dietti-tarhaan. Tuomas rakensi sinne slowfeeding-telineen, johon ripustetaan verkot. 

Tässä syy: 


Tuo maha!! 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti